Informatie

Iedere week is er op woensdagavond een clubavond met een gevarieerd programma in het eigen clubgebouw IJsseldijk-Noord 12a, Ouderkerk a/d IJssel. De avonden beginnen om 20.00 uur.

AFO-Fotogroep is de fotoclub van de Krimpenerwaard en daarbuiten.

Historie
De AFO is opgericht op 13 december 1978.

Digitale Fotografie
De leden houden zich bezig met allerlei soorten fotografie, zoals: Portretfotografie, Landschapsfotografie, Natuurfotografie, Architectuurfotografie, Macrofotografie enz.

Foto-uitjes
De leden maken regelmatig op een clubavond een foto-uitje op een locatie niet te ver van huis. Op één zaterdag in de maand wordt tevens elders een locatie in het land bezocht.

Clubavonden
Er zijn praktijkavonden waarbij er in het clubgebouw gefotografeerd wordt. Er zijn workshops over het bewerken van foto’s, uitleg over programma’s en over de werking van camera’s, het bekijken van dvd’s over fotografie, het beoordelen van foto’s.

Exposities
Een- of tweemaal per jaar worden foto’s van de leden d.m.v. een expositie tentoongesteld, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Fotowedstrijden
Een aantal keer per jaar worden er met wisselende thema’s wedstrijden georganiseerd die gejureerd worden door een vakfotograaf.

Facebook
Naast deze website bestaat er voor leden ook een ‘openbare’ facebookgroep waarin leden berichten en foto’s kunnen plaatsen. Dit na autorisatie van de beheerder.
www.facebook.com/groups/AFOfotogroep

Belangstellenden kunnen altijd vrijblijvend ‘sfeer komen proeven’ op de gezellige clubavonden.

Contactinformatie
AFO Fotogroep, IJsseldijk-Noord 12a, 2935 BG, Ouderkerk a/d IJssel
www.afo-fotogroep.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.