Expositie Nostalgie

Van 3 oktober tot en met 31 oktober heeft de AFO-Fotografie een expositie gehouden in de Huis van de Stad in Gouda. Thema van deze expositie was ‘Nostalgie’ in relatie tot de stad Gouda. Hieronder een overzicht in foto’s.

Organische Vormen

Op woensdag 11 april 2018 is een nieuwe Thema-wedstrijd binnen de AFO-Fotogroep gehouden. Ditmaal was het onderwerp Organische Vormen. Deze wedstrijd is gejureerd door Dirk van der Kaaden en Marjolein Maitimu.

Deze wedstrijd is gewonnen door Peter van Hengstum. Tweede prijs en aanmoedigingsprijs Lisette Noordegraaf-Vrijdag en Derde prijs Jacques Kleisterlee.

Hieronder een selectie van de gemaakte foto’s.

Mike Sluitertijd

Mike Sluitertijd is bekend van zijn heldere uitleg van Adobe Lightroom via zijn YouTube-kanaal. Sinds kort is hij ook begonnen met het uitleggen van Adobe Photoshop. Meer informatie zie zijn YouTube.

Foto van het jaar 2017

Tijdens onze nieuwsjaarreceptie houden wij elk jaar een verkiezing onder de leden ‘Foto van het Jaar’. Voor het jaar 2017 is de foto van ons nieuwe lid Jacques Kleisterlee gekozen als eerste prijs bij deze fotoverkiezing.

Expositie in Bibliotheek van Schoonhoven

AFO-Fotogroep uit Ouderkerk a/d IJssel exposeert van 2 tot 30 Januari 2018 in de bibliotheek van Schoonhoven.

De expositie ziet er prachtig uit. Met 25 foto’s laten de vrijetijdsfotografen van de AFO zien waar zij staan in de fotowereld. Verschillende genres, thema’s en beeldbewerkingen brengen de verscheidenheid aan fotografen goed in beeld. Het is een feest om door heen te dwalen. Bovendien is het ontzettend leuk om ook andere fotografen tijdens deze dagen te ontmoeten., maar daarnaast is natuurlijk elke belangstellende van harte welkom.

Mede namens Hiskien Breur van de bibliotheek van Schoonhoven, die dit mogelijk heeft gemaakt, heet ik iedereen welkom op onze expositie, waarvan de officiële opening is op dinsdag 2 Januari 2018 om 19:00 uur in de bibliotheek van Schoonhoven.

Namens de AFO-Fotogroep,
Aad Ruygrok.

Enkele sfeerfoto’s van deze expositie: